BSDA 2018 (Black Sea Defence & Aerospace)

      Centrul de Cercetari  Stiintifice Medico-Militare a participat la edtia a 7-a a expozitiei Black Sea Defence & Aerospace (BSDA 2018) în perioada 16-18 mai 2018.
      Au fost prezentate rezultate ale activitatii Centrului:
-Prototipul funtional de seringa autoinjectoare pentru antidoturi dezvoltat  într-un proiect din cadrul Planului Sectorial de Cercetare Dezvoltare al Ministerului Apararii Nationale.
- Kitul TiqItqPCR dezvoltat într-un proiect din cadrul Planului national de cercetare dezvoltare împreuna cu alti 3 parteneri si echipamnetul mobil de detectie real-time PCR.
      Standul Centrului a fost amenajat prezentând si echipamente mobile de detecâie aferente kit-ului si  de diagnostic si verificare a eficientei tratamentului cu seringa pentru autoinjectare antidoturi.
      Standul a fost vizitat de Ministrul Apararii Nationale a si de Directorul Organizatiei pentru Stiinta si Tehnologie  (STO) a NATO precum si de un numar mare de alti participanti
 
Feed video, minutul 14:
https://www.facebook.com/mapn.ro/videos/1091021524370430
 

Ministrul Apararii NationaleDirectorul Organizatiei pentru Stiinta si Tehnologie  (STO) a NATOPrototipuri seringa autoinjectoareKitul TicKitqPCR pentru detectia a 4 agenti biologici transmsi de capuse
Top